Posted on

Exempel på olika webbhotell

webdesign

Om du är på jakt efter information om olika webbhotell så har du hittat helt rätt. Nedan hittar du exempel på webbhotell och vad som förenar dem samt vad som skiljer dem åt.

Hemsida24

Det första exemplet är riktat till dem som absolut inte vill koda själva, men hemskt gärna vill bygga upp sin egen hemsida med några enkla verktyg. Med Heymo får du snabbt och lätt ihop din egen hemsida och inte nog med det, hemsidan ser dessutom professionell ut på en gång. Du behöver bara välja en mall, lägga in ditt innehåll i mediabanken och sedan publicera. Du kan förstås enkelt byta text och ändra mer saker i din mall om du vill. Men, för den som helst vill få upp en hemsida så fort som möjligt kan det inte bli lättare.

Den kostnadsfria varianten erbjuder inte en eget domän, utan då får du ett domännamn som innehåller det som webbhotellet erbjuder. Däremot får du ha hur många sidor du vill och du får ett obegränsat lagringsutrymme för text, bilder och andra medier du vill lägga till. Dessutom tillkommer en del reklam som försvinner om du uppgraderar dig till abonnemangsversionen.

Fsdata

Ett annat välrecenserat och välfungerande webbhotell är Fsdata. Det här webbhotellet har hängt med länge och ändå lyckats hålla sig uppdaterat och framgångsrikt. De erbjuder två olika månadsabonnemang så att du kan välja den version som passar dig bäst. Antingen kan du välja ett lite mindre och billigare paket eller en lite större och lite dyrare variant. Dessutom erbjuder de ett jättebra supportsystem för att du ska känna dig trygg med att din webbplats fungerar som den ska.

Ovan nämnda webbhotell passar framför allt dig som kan lite mer om webbplatser sedan tidigare. Du behöver definitivt inte har mängder med tidigare erfarenhet eller kunna koda, men att ha lite koll gör att du kan utnyttja det här webbhotellet till max.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *